Opiskelijapalaute

———————————————————————————————————————–
The English form to give continuous feedback: Feedback for faculty and Nikoli ry.
———————————————————————————————————————–

Yliopistossa opiskelijapalautteen kerääminen ja hyödyntäminen on erittäin tärkeää. Monesti tiedekunnilla ei ole omia henkilöitä hoitamaan palautteiden hankkimista, tai edes kovin suurta halua tehdä palautekyselyitä. Tästä syystä opiskelijoiden merkitys korostuu.

Palautteen antamisella on vain hyviä vaikutuksia. Henkilöt, jotka ovat päättävässä asemassa tiedekunnassa tai opiskelijajärjestössä, eivät välttämättä ole tietoisia kaikista epäkohdista. Palaute on erinomainen tapa nostaa epäkohdat nimettömästi esille.

Yksi tärkeä puoli palautteen antamisesta unohdetaan helposti: myös positiivista palautetta voi (ja kannattaa!) antaa. Näin varmistetaan hyvien käytäntöjen pysyminen.

Klikkaamalla linkkiä pääset antamaan palautetta: Ainejärjestö- ja tiedekuntapalaute.

Nikolille annettu palaute käydään läpi aina Nikolin hallituksen kokouksissa. Tiedekunnan palaute puolestaan viedään käsiteltäväksi OMS:n “Missä mennään”- tilaisuuksiin sekä siitä tiedotetaan koulutusdekaania.

Yksittäisten opintojaksojen kohdalta palautetta kannattaa antaa palaute.oulu.fi palvelun kautta. Tällöin palaute menee suoraan kurssin pitäjälle, jonka tarvitsee katsoa palaute läpi.