Hakijoille

Geologian opinnot ovat monitieteellinen kokonaisuus. Niissä yhdistyvät koko geologian kirjo atomitason mineralogiasta suurempiin, koko maapallon kattaviin prosesseihin. Meillä on runsaasti erilaisia sivuainevaihtoehtoja, joten jokainen voi koota omia kiinnostuksen kohteita vastaavat opinnot. Mahdollisia sivuaineita on muun muassa maantiede, kemia, geofysiikka, mutta tutkintoomme on mahdollista sisällyttää myös muita Oulun yliopistossa tarjottavia sivuaineopintoja. Opintoihimme kuuluu mm. myös mielenkiintoisia kenttäkursseja, laboratoriotöitä ja ekskursioita. Kotimaisten opiskelijoiden lisäksi meillä suorittaa opintoja joukko kansainvälisiä opiskelijoita ja osa omista opinnoistasi on mahdollista suorittaa erilaisissa vaihtokohteissa ympäri maailman.

Oulussa asuminen on edullista verrattuna muihin yliopistokaupunkeihin. Asuntoja on tarjolla niin yliopiston välittömässä läheisyydessä kuin vähän kauempanakin. Asuit missä tahansa, suosittelemme lämpimästi investoimista polkupyörään ja jykevään lukkoon. Polkupyörällä liikkuminen on Oulussa tasaista, edullista ja helppoa.

Ainejärjestömme Nikoli ry pitää huolen siitä, että tapahtumia riittää jokaiselle. Rankan opiskelun vastapainoksi on hyvä kehittää muutakin tekemistä, ja toivommekin uusien opiskelijoiden löytävän tiensä kiltamme järjestämiin aktiviteetteihin. Tarjolla on kaikkea perinteisistä iltariennoista säännöllisiin urheilutapahtumiin. Olet lämpimästi tervetullut värikkääseen joukkoomme, uusia fukseja odotetaan jo!