Nikoli

Nikoli, Oulun yliopiston geologinen kerho, on perustettu vuonna 1962. Nikolin päätavoitteena on järjestää opiskelijoille vapaa-ajan toimintaa, sekä toimeenpanna myös ulkomaille suuntautuvia opintomatkoja eli excursioita. Nikolin toiminta on pysynyt elinvoimaisena perustamispäivästä tähän päivään saakka, ja kuulummekin Oulun yliopiston vanhimpiin kiltoihin.

Lähes kaikki geologiaa Oulussa opiskelevat kuuluvat myös Nikoliin, ja liittyminen ainejärjestöömme tuleekin ajankohtaiseksi heti ensimmäisenä syksynä. Verkostoituminen muihin geologian opiskelijoihin on tärkeää edessä siintävää työelämääkin silmällä pitäen.

Nikoli järjestää jäsenistönsä toiveiden mukaisesti vuosittain lukuisia tapahtumia, joista löytyy jokaiselle jotakin. Tapahtumapalettiimme kuuluu monipuolisia liikuntatapahtumia, rentoja illanviettoja, sekä aamuun asti jatkuvia hauskoja juhlia. Lisäksi Oulu tunnetaan wappuihmisen unelmakaupunkina ja nikolilaiset viettävätkin wappua perinteisen ja pitkän kaavan mukaan nauttien elämänsä parhaasta ajasta.

Meille saapuu opiskelijoita ympäri Suomea ja vuosittain opinnot Oulussa aloittaa myös joukko kansainvälisiä opiskelijoita. Himoitsitpa sitten kuumasta ja kosteasta kenttätyöstä tai siististä sisätyöstä, löytyy geologian opinnoista kaikille jotain. Oulusta valmistuneita geologeja onkin työllistynyt ympäri maailmaa ja mitä eriskummallisimpiin paikkoihin ja työtehtäviin. Valitsemalla geologian opiskelun pääset aloittamaan elämäsi seikkailun!